2016. augusztus 2., kedd

METAMORF KEZELÉS - AZ ÉRINTÉS EREJE

NYÁRI Akció!
Metamorf "masszázs" a testi-lelki egészségért

Érzelmi blokkoldás gyengéd érintéssel!

Régen a magyar nép gyógyítói, a sámánok alkalmazták ezt a technikát. A görög eredetű „metamorfózis” szó átváltozást, átalakulást jelent. Életünk során többször megyünk keresztül változáson, hogy fejlődni tudjunk, tovább lépni.
A megfelelő helyeken alkalmazott igen finom érintések visszajuttatják a kezelt személyt a magzati léthez hasonló állapotba, ami által lehetségessé válik, hogy a tudatalattiból kioldódjanak a lelki blokkok.Több szinten és komplexen működik, mégis lágy és kíméletes. (testi –lelki-szellemi)




MI IS EZ? Hogyan működik?
A metamorf masszázs egy speciális lelki blokkoldó technika, ami a gerinc reflex pontjait célozza meg. Lágy, finom érin
tésekkel a lábfejen, a kézen és a fejen a gerinc reflexpontjain keresztül stimulálja a gerincet, és hatást gyakorol a tudatalattira. A kezelés segít mindhárom múlt-síkon feloldani a problémákat: az előző életekből áthozott tudattalan, hátráltató emlékek feloldásában, a magzati korban, valamint a születés utáni életben kialakult lelki blokkok oldásában.





ÉRZELMI BLOKKOK OLDÁSA
Földi életünk során különböző kellemetlen lelki hatások érnek bennünket. Lehet, már rég elfelejtettük a történést, de a lélek emlékszik rájuk, elraktározódnak a tudatalattiban, és kifejtik kellemetlen hatásukat.
Ezek a lelki blokkok gátolják az egészséges energiaáramlást, így erőteljes hatással vannak tudatunkon keresztül a mindennapi életünkre is. A metamorf kezeléssel ezeket az érzelmi energiablokkokat oldjuk. Így lehetővé válik a szabad energiaáramlás.
Megnő az önbizalmunk, életkedvünk, és az életbe vetett hitünk. Rendbe jönnek a pszichoszomatikus tünetek.
Szelíd módszer, ezért csecsemőket, gyermekeket és várandós anyákat is lehet vele kezelni.


Kedvezően hat a
- cukorbetegségre
- allergiára
- asztmára
- migrénre
- depresszióra
- pánikbetegségre
- szívritmus zavarra
- vérnyomás problémákra
- izzadásra
- körömrágásra
- szájszagra
Az állandóan hideg végtagok felmelegszenek, megszűnnek a vese, máj, epe és emésztési gondok, ízületi problémák, csont-és fogproblémák, idegbecsípődések, hajhullás, rendszeres megfázás, gyakori torok-és fülfájás.



Bejelentkezés szükséges!